Wildplukwandelingen


Mijn wildplukwandelingen bied ik tegenwoordig aan onder de naam Buit, ga naar buit.eco voor meer informatie. 

Zonder te weten doen we het bijna allemaal: iedereen heeft wel eens bosbessen of bramen geplukt. Want zeg nou zelf, het is toch ook heerlijk om buiten te zijn en je eigen eten bij elkaar te plukken? Ga mee op pad en zie, proef, ruik en ontdek wat er dicht bij de stad zoal aan eetbare planten, bomen en paddenstoelen te vinden is. 

 

Ik bied diverse wandelingen en cursussen aan om aan de slag te gaan met wildplukken. Wil je een keer proeven aan het wildplukken, ga dan mee met de 2,5 uur durende basis wildplukwandeling. Wil je liever een uitgebreide cursus kies dan voor een wildplukcursus. 

 

Ga je liever met je eigen groep of bedrijf op pad en zoek je een leuk bedrijfsuitje of groepsuitje in het groen? Op aanvraag organiseer ik door heel het land wandelingen. Deze zijn ook te boeken inclusief kookworkshop. 

 

Wildplukwandeling tijdens MALS festival Rotterdam CentrumMeer informatie op buit.eco

Ik zet mijn wildplukactiviteiten voort onder de naam Buit. Op mijn nieuwe website vind je meer informatie. Ook vind je er een nieuw aanbod met wildplukwandelingen, wildplukcursussen, reizen en bedrijfs- en groepsuitjes met wildplukken en koken. Neem je een kijkje? 

M: info@gydovanderwal.nl

T: +31 6 184 76 905

 

KVK: 72420405

BTW: NL135672521B02