Wildplukwandelingen


Ga mee op pad en zie, proef, ruik en ontdek wat er dicht bij de stad zoal aan eetbare planten, bomen en paddenstoelen te vinden is. Ik organiseer wildplukwandelingen van ongeveer 2 uur in en om Rotterdam en paddenstoelen tochten van 4 uur op de Utrechtse Heuvelrug.

 

Een wildplukwandeling ziet er als volgt uit:

  • Welkom heten en algemene uitleg over wildplukken
  • Eetbare planten, bomen en/of paddenstoelen vinden (afhankelijk van het seizoen)
  • Zelf met behulp van boeken leren wildplukken
  • Wildpluk snack eten

Wildplukwandeling tijdens MALS festival Rotterdam centrum


Wil je mee als individu of kleine groep? Ik organiseer de komende maanden op een aantal zaterdagen wildplukwandelingen waar je je individueel voor kan aanmelden. Onderstaand vind je de data en locaties.


 

 Vanaf  het voorjaar starten er afhankelijk van de huidige maatregelen op verschillende plekken in en om Rotterdam weer nieuwe wildplukwandelingen. 

 

De prijs voor de reguliere wandelen is €19,50 p.p. voor volwassenen en €12,50 voor kinderen tot 12 jaar. Voor de paddenstoelen special is de prijs €45,00 p.p. en €22,50 voor kinderen tot 12 jaar. Kinderen tot 8 jaar mogen gratis mee. Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier. Je ontvangt per mail een bevestiging met alle benodigde informatie.

 

Ga liever met je eigen groep of bedrijf op pad en zoek je een leuk bedrijfs- of groepsuitje? Op aanvraag organiseer ik door heel het land wandelingen. Deze zijn ook te boeken inclusief koken. 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.Kantooradres Noorderwind:

LaatBloeien 

Hofplein 19

2e verdieping

3032 AC | Rotterdam

 

M: info@gydovanderwal.nl

T: +31 6 184 76 905

 

KVK: 72420405

BTW: NL135672521B02