Wat ik doe


 

Ik help bedrijven en organisaties om duurzame ambities waar te maken. Dit is waarmee ik impact maak:

Projectmanagement

Wil jij iets veranderen in je bedrijf of organisatie? Wil jij jouw bedrijf duurzamer of circulair maken? Wil je de ‘foodprint’ van jouw bedrijf/organisatie/event naar nul terug brengen? Ik kan je helpen je project, idee of concept te realiseren en om te zetten naar een helder resultaat.

 

Mijn aanpak is planmatig en structureel, met veel doorzettingsvermogen, creativiteit en humor weet ik mensen en partijen te verbinden. Samen bepalen we de strategie om de gestelde doelen te behalen en een succesvol project neer te zetten.


Business development

Wil je doorgroeien met je organisatie? Wil je een nieuwe propositie ontwikkelen? Of met bestaande producten een nieuwe markt aanboren? Ik zie altijd nieuwe kansen, ik hou van pionieren en ik ben op mijn best in het verzinnen van nieuwe wegen. 

 

We kijken op een creatieve manier naar de markt en beginnen met een gedegen verkenning. De volgende stap is bouwen en ontwikkelen, voordat we gaan vermarkten. We bepalen samen doelstellingen en strategie, en stellen een development plan op. Met als doel waarde creëren voor de lange termijn en groeikansen waarmaken.


Businesscase ontwikkeling

Heb jij een goed duurzaam/circulair idee of concept en wil je dit vertalen naar een winstgevende business-case? Ik zet mij met veel energie in voor het vinden en benutten van duurzame kansen! 

 

Mijn favoriete methode is de Lean startup methode: bouwen → meten → leren. We beginnen klein en bouwen een Minimum Viable Product (prototype). Daarna voeren we experimenten uit bij potentiële klanten, meten we of het aanslaat en passen waar nodig dingen aan. 

 

Door de jaren heen heb ik een aantal succesvolle cases ontwikkeld: van een strandpaviljoen tot een zeewierboerderij en van circulaire catering tot een zero waste evenementenbedrijf. Door mijn ondernemende, commerciële en frisse blik, en zonder onze planeet uit het oog te verliezen, weet ik kansen te benutten en ideeën om te zetten naar winstgevende cases. 

 

 


 

M: info@gydovanderwal.nl

T: +31 6 184 76 905

 

KVK: 72420405

BTW: NL135672521B02