Impactmaker


Projectmanagement, business development en business-case ontwikkeling. Dat is wat ik doe en waarmee ik als freelancer impact maak. 

 

Wat?

Ik geloof in ondernemerschap en in ondernemende initiatieven. Ondernemers kunnen als geen ander zorgen dat we de transitie naar de nieuwe economie waarmaken. Handen uit de mouwen en laten zien dat het anders kan, daar zet ik mij als ondernemer voor in en daar krijg ik energie van!

 

Hoe?

Een lokale en circulaire economie is waarin ik geloof en waaraan ik aan bij wil dragen. Dat doe ik door een aandeel te leveren aan een betere/groenere planeet en deze net iets mooier achterlaten voor mijn kinderen en kleinkinderen.

Waarom?

Hoe gaan we 9 miljard mensen op deze planeet op een duurzame manier van voedsel en schone energie voorzien? De huidige lineaire economie heeft zijn beste tijd gehad en hoe we produceren, consumeren en weggooien is gewoonweg niet slim. De oplossingen liggen in de natuur en in het sluiten van kringlopen.De uitdaging

Foto: BlueCity
Foto: BlueCity

Mijn grote eye-opener was het zien van de Earth Overshoot Day. Het is de dag in het jaar waarop wij alle grondstoffen die de aarde in dat hele jaar opnieuw kan aanmaken, op hebben gemaakt. Gaan we op deze manier door dan hebben we in 2030 al meerdere planeten nodig. 

 

De vraag die vanzelfsprekend vaak wordt gesteld is: wat kunnen wij daar nu als klein kikkerlandje aan veranderen?

 

Ik ben van mening dat elke verandering in de geschiedenis klein begonnen is en dat we het samen moeten doen: van monocultuur naar permacultuur, van core business naar diversiteit en van concurreren naar samenwerken.

 

Een kleine rimpeling leidt tenslotte tot een grote golfbeweging!


 

M: info@gydovanderwal.nl

T: +31 6 184 76 905

 

KVK: 72420405

BTW: NL135672521B02